Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sztárok hajbeültetése képes leírás - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu
részletek »

Sztárok hajbeültetése - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajbeultetes.tlap.hu » Sztárok hajbeültetése
Keresés
Találatok száma - 10 db
Bajor Imre hajátültetése

Bajor Imre hajátültetése

Bajor Imre fejbőrébe nyolcezer hajszálat ültettek. Utánajártunk, mi is pontosan a hajbeültetés, mivel egyre több hazai sztár él ezzel a lehetőséggel. Míg a hölgyek meghosszabbítják a hajukat, addig az urak hajbeültetésre jelentkeznek. Ráadásul egyre több híres úriember veti alá magát ennek a procedúrának, hogy úgy fessenek, mint a dús hajú Antonio Banderas fénykorában. Szebeni István és Vásáry André után most Bajor Imre is úgy döntött, hogy beültettet néhány hajszálat. Pontosan nyolcezret.

Béres Anett hajbeültetése

Béres Anett hajbeültetése

A VV egykori villalakója ezer új hajszálat kapott egy újfajta eljárás során. A ValóVilág harmadik szériájának szőkesége nem titkolózik: nemrég egy közel nyolcórás beavatkozáson vett részt, ahol ezer hajszállal bővítették hajkoronáját. Nem a hajam hullik, hanem családi adottságként ugyanúgy kopaszodom, mint a férfiak, azaz két oldalt csúszik felfelé a homlokom. Szerettem volna copfot hordani, de ekkor kivillant a hajnélküli terület. Több sebésszel is konzultáltam, végül egy teljesen új eljárást választottam - nyilatkozta a celeb a Blikk újságírójának. A napilap a nem hétköznapi eljárást alkalmazó sebészt is kifaggatta a hajbeültetésről: Édesapámtól - aki Kanadában szintén ezzel foglalkozik -sajátítottam el ezt az egyedülálló technikát. Nem borotváljuk le a páciens fejét sehol, és nem vágunk ki egy cm-es csíkot sem a fejbőrből. Több helyről, elszórva veszem ki a hajhagymákat, semmiféle nyoma sincsen a beavatkozásnak - mondta Dr. Mantse Tamás.

Britney Spears hajbeültetése

Britney Spears hajbeültetése

A sztár tincsei most úgy néznek ki, mintha valaki alaposan megtépte volna hátulról? Sokan azt remélték, Britney Spears lepukkant korszakának az utóbbi időszak zenei sikerei után végleg vége, ám az énekesnő most ismét elhanyagolja magát. A 28 éves hírességet kedden Los Angelesben fotózták le, a képekkel pedig valószínűleg soha nem fog dicsekedni... Britney ugyanis nemcsak hogy elkezdte visszahízni kemény edzéssel leadott kilóit - karjai és combjai az eddigiekhez képest megvastagodtak -, hanem még el is hanyagolja magát: hajbeültetése például úgy néz ki, mintha valaki elkapta volna a fejét hátulról, és alaposan megcibálta volna. Ráadásul így nagyon feltűnő, hogy Britney festeti a haját: a lenőtt szőke tincsek alatt látszik az eredeti hajszíne, no meg a fejbőre is. Ám reméljük, fodrászra bízza frizurája rendbetételét, és nem nyúl a régi módszerhez, a borotvához.

Győrfi Pál hajbeültetése

Győrfi Pál hajbeültetése

Győrfi Pál hajbeültetése. Szépészeti beavatkozáson esett át március elején a mindenki által ismert és kedvelt Győrfi Pál, az OMSZ kommunikációs szóvivője. Szépészeti beavatkozáson esett át március elején a mindenki által ismert és kedvelt Győrfi Pál, az OMSZ kommunikációs szóvivője. A tévés személyiség nemrég döntötte el, hogy sok kollegájához hasonlóan ő is belevág a forradalmian új hajbeültetésbe, hogy elveszített hajszálait, megmaradt frizuráját felhasználva visszanyerhesse. Győrfi Pál hajbeültetése a HIMG Hajgyógyászati és Hajbeültetési Klinikán történt, ahol korábban már számos más híres médiaszemélyiség is megfordult, többek között Bajor Imre, Szebeni István, Csenki Attila és Kálloy Molnár Péter.

John Travolta hajbeültetést csináltatott

John Travolta hajbeültetést csináltatott

Tagadhatatlan, John Travolta egykoron a nők bálványa volt - amikor csípőjét riszálta a Szombat esti lázban, illetve a Grease-ben dalolászott, hát bizony hatalmas rajongótábort gyűjtött be magának. Ám azóta elmúlt vagy harminc év, és bizony még egy egykori sármőrt sem kímél az idő vasfoga, ha a rágcsálásról van szó. Mert akárhogy is nézzük, a parkett feszes ruhájú ördögét alaposan megcsócsálta a kor, és ami maradt belőle, abban nincs sok köszönet - női szemmel legalábbis. Az 55 éves színész ugyanis nemcsak brutálisan elhízott, de az arca is egyre bizarabb. Bár az elkészült fotókon első pillantásra semmi különös nem tűnik fel, ha alaposan megvizsgálja az ember Travolta homlokát, furcsa rácsos mintára lehet figyelmes. Mivel valószínűleg nem kötött sapija hagyta a jellegzetes nyomot, nincs más lehetőség, mint feltételezni, bizony az idősödő sztár nagy titokban hajbeültetésen vett részt!

Jürgen Klopp hajbeültetése

Jürgen Klopp hajbeültetése

A dortmund tréner csak hátul szeretett volna dúsíttatni, de előre is kapott egy kis pótlást. Nagyon elégedett az eredménnyel. A Bajnokok Ligája-döntős csapat trénere a Grazia német társasági lapnak árulta el, hogy miért vállalkozott áprilisban hajbeültetésre. Akkor csak annyit mondott, hogy valóban volt egy ilyen kezelésen, most viszont elárulta az ügy hátterét is. Az egész egy baráti társaságban töltött estével kezdődött, amikor arról faggatták, hogy min változtatna az életében. Gondolkodtam, gondolkodtam, aztán azt mondtam, hogy semmin sem változtatnék. De a többiek csak győzködtek, hogy mondjak legalább egy valamit. Ekkor eszembe jutott, hogy pár nappal korábban arra lettem figyelmes, mennyire megritkult hátul a hajam. Úgyhogy azt mondtam: több hajat szeretnék.' És, minő szerencse, a társaságban volt valaki, aki ismert más valakit, aki éppen ezzel, azaz hajbeültetéssel foglalkozott. Úgyhogy négy nappal később Jürgen Klopp már egy orvosi székben ült.

Korda György hajbeültetése

Korda György hajbeültetése

Új módszernek köszönhetően újul meg Korda György hajkoronája. Az önmagára mindig és mindenben igényes művészhez Venezuelából érkezett szakember. Új módszernek köszönhetően újul meg Korda György hajkoronája. Az önmagára mindig és mindenben igényes művészhez Venezuelából érkezett szakember. Ő az, aki a kar­rierje során minden egyes fellépés vagy tévéfelvétel alkalmával úgy állt színpadra vagy a kamerák elé, mint akit a skatulyából húztak ki. Egyedileg gyártott, jó minőségű, a legutolsó divat szerint készült öltönyök. Egyedi bőrcipők, parfüm és csodás hajkorona - legyen szó egy szabolcsi falunapról vagy teltházas nagy koncertről. Eljött azonban az idő, amikor már kizárólag parókával állt kamera elé, annyira zavarta kopaszodó feje: nem csoda, hogy Korda György már többször is hajbeültetésre szánta el magát. A Bors megbízható forrásból megtudta, ezúttal egy magyar szakember által megálmodott módszerrel, egyetlen nap alatt varázsoltak új frizurát a táncdalénekesek királyának fejére.

Lisztes Krisztián hajbeültetése

Lisztes Krisztián hajbeültetése

Mi lehet a közös Lisztes Krisztiánban, Harsányi Gergőben és Szuper Leventében? A hajbeültetés! Talán sokan nem is gondolnák, de a sportolók nemcsak a pályán maximalisták, hanem a külsejükből is szeretnék a legjobbat kihozni. Bár nem a hajukban van az erejük, mégis ragaszkodnak hozzá. A SportKlub stábja utánajárt, hogy miért. Igen, a férfiakat is vannak annyira hiúak, hogy még esztétikai beavatkozásra is vállalkozzanak a szebb külső reményében. Lisztes Krisztián, Harsányi Gergő és Szuper Levente őszintén vallott Marenec Fruzsinak a hajbeültetésről a SportKlub MezTelenül című műsorában. A férfiak mintegy 60%-át érinti egyébként a kopaszodás, amely gyakran fiatal korban is megkeseríti az ezzel küzdők életét. Harsányi Gergő is átélte ezt, méghozzá elég korán. A húszas éveim eleje, közepe felé vettem észre, hogy egyre kevesebb hajat kell zseléznem - mesélte a magyar válogatott kézilabdázó arról az időszakról, amikor először szembesült a kopaszodás tüneteivel. Szuper Levente még előbb, 18-19 éves kora körül figyelt fel a jelekre, amelyek kétségbe is ejtették. Elég nagy trauma volt. Nekem mindig világosszőke, hosszú hajam volt a kék szemeim mellé. Szomorú volt, hogy a húszas éveim végére elveszítettem a hajam nagy részét - árulta el a magyar jégkorong-válogatott kapusa.

Nicolas Cage hajbeültetése

Nicolas Cage hajbeültetése

Hajhosszabbítás, ránctalanítás, plasztikai műtétek - a nőnemű sztárok köztudottan bármit bevállalnak, csakhogy megőrizzék fiatalságukat. Az utóbbi években azonban egyre több férfi híresség is szembeszáll az öregedéssel és megpróbálja visszanyerni több évtizeddel előtti kinézetét. Ebbe a csapdába esett bele Nicolas Cage is. Megtette vagy nem tette? A 49 éves sztárt legújabb filmjének - Joe - a premierjén kapták lencsevégre. A képeken szembetűnő, hogy sokkal több haja van, mint pár héttel korábban. A Daily Mail beszámolója szerint a fotósok és a rajongók igencsak meglepődve csodálták Mr. Cage dús hajkoronáját. Vajon minek köszönhető ez? Parókát viselt vagy hajbeültetésen járt?

Hirdetés
Rooney újabb hajbeültetése

Rooney újabb hajbeültetése

Szinte napra pontosan 2 évvel az első hajbeültetése után Rooney újabb FUE hajátültetést végeztetett el. A még nem fedett részekre és a már beültetett, de még dúsítást kívánó területekre ültettek át hajat. A focisztár műtétje már nem lepte meg. A focisztár műtétje már nem lepte meg nyilvánosságot, és főleg nem úgy, mint az első alkalommal. A FUE hajbeültetés műtét után hamarosan nyilvánosan is megjelent teljesen lenyírt hajával, jól is állt neki. Mint tudjuk, FUE hajbeültetéshez a hajat le kell nyírni, de gyors a gyógyulás és a haj hamarosan elég hosszú ahhoz, hogy nyilvánosan meg lehessen jelenni vele. Ezt láttuk Rooney esetében is.

Tuti menü