Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar hajbeültetés klinikák képes leírás - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu
részletek »

Magyar hajbeültetés klinikák - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajbeultetes.tlap.hu » Magyar hajbeültetés klinikák
Keresés
Találatok száma - 10 db
Doctor Hair Clinic hajbeültetés klinika

Doctor Hair Clinic hajbeültetés klinika

A hajbeültetés napjainkban már nem kiváltság, hanem lehetőség mindenki számára, és ezt a lehetőséget szeretnénk az árainkkal, akciókkal, különféle kedvezményekkel, és személyre szabott fizetési feltételekkel biztosítani minden érdeklődő számára! A tudomány jelenlegi állása alapján a kopaszodást tartósan és véglegesen csak hajbeültetéssel lehet megoldani. Klinikánk csak és kizárólag hajbeültetéssel foglalkozik, ezen belül is a világon legelismertebb FUE eljárással. A Napfény városában' Szegeden exkluzív, elegáns de egyben családias, kényelmes környezetben, kellemes, barátságos légkörben fogadjuk a hozzánk forduló kedves pácienseinket, garantált diszkrécióval!

Fue Clinic - FUE hajátültetés

Fue Clinic - FUE hajátültetés

Forradalmi áttörés a hajátültetésben. Nincs fájdalom, nincs vágás, varrás. Nincsenek hegvonalak. Végleges megoldás a kopaszodásra - FUE Clinic - FUE hajbeültetés Magyarországon. A hajátültetés , hajáthelyezés általános technikái mind ugyanazon a régóta ismert eleven alapulnak: a hormonokra érzéketlen follikuláris egységeket különböző technikákkal kinyerik a fejbőrből, majd a hajhiányos területre beültetik. A beavatkozás elvégzéséhez nincs szükség altatásra, az apró tűszúrások miatt esetlegesen fellépő fájdalom pedig helyi érzéstelenítéssel csillapítható. A páciens a klinikát a beavatkozás napján elhagyja, további utókezelésre, utólagos fájdalomcsillapításra nincs szükség. A FUE módszer, (hajátültetés, hajbeültetés, hajáthelyezés) mint hajáthelyezés a ma létező egyik legelterjedtebb, végleges eredménnyel járó, bizonyítottan működő eljárás.

Hajbeültetés a HairHungary-nél

Hajbeültetés a HairHungary-nél

A SafeSystem-FUE2 jelenleg a legfejlettebb hajátültetési módszer, amit elsők között vezettünk be Magyarországon, a lehető legkevesebb trauma és a lehető legpontosabb eredmény érdekében. Az új szabadalmaztatott eljárás az Egyesült Államokból származik, mely a hagyományos FUE módszer tökéletesítése. Klinikánk orvosai jelenleg azon kevés sebészek közé tartoznak a világon, akik ezt a forradalmian új technológiát kínálják a pácienseknek. Hajklinikánk Plasztikai sebészei Európa szerte a leghatékonyabb SafesSystem-FUE2 eljárást alkalmazzák személyre szabottan az Ön számára, garanciát vállalva minden egyes átültetett hajszálra. Speciális, mikrosebészeti beavatkozással teljesen természetes és végleges hatást, továbbá természetes hajnövekedést érünk el. Beavatkozásunk eredményessége garantált, köszönhetően jól képzett orvosainknak, asszisztenseinknek, a korszerű felszereléseknek, továbbá a precíz tervezésnek és kivitelezésnek.

Hajbeültetés Klinika

Hajbeültetés Klinika

A hajbeültetés művelete során teljes körű helyi érzéstelenítést kapnak a páciensek. Ez a beavatkozás minden mozzanatát maximálisan fájdalommentessé teszi. A hajbeültetés - vagyis a saját haj átültetése - egy viszonylag modern plasztikai sebészeti beavatkozás. Segítséget, sőt hatékony és végleges megoldást jelenthet kopaszodó embertársaink számára. A hajbeültetési beavatkozás során teljes körű helyi érzéstelenítést kap a páciens, ez a beavatkozás minden lépését maximálisan fájdalommentessé teszi. Órákkal a kezelés után enyhe fájdalmat, esetleg a fejbőr feszülését érezheti a beteg amit fájdalomcsillapítóval enyhíthetünk.

Hajmax hajbeültetési klinika

Hajmax hajbeültetési klinika

Hajbeültetés, hajátültetés, szemöldök-beültetés, a legkíméletesebb módszerrel. Fájdalommentesen, életre szóló garanciával. Orvosaink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Senior orvosaink a FUE módszer magyarországi megjelenése óta dolgoznak ezzel a technikával. Junior orvosaink műtéti tapasztalata szintén több évre nyúlik vissza. Klinikánkon az év minden munkanapján - néha hétvégén is - hajátültetés zajlik. Így minden senior orvosunk legalább 300 műtétet végzett ezidáig. Intézetünkben orvosaink a legkorszerűbb FUE eljárással végeznek hajátültetést. Ez az a módszer, melyet Dr. William Rassman, a FUE módszer megalkotója utoljára publikált. Nem létezik fejlettebb eljárás a FUE módszernél, a FUE 2 módszerről Dr. Rassman említést tesz ugyan, de még nem publikálta. Technikánk, eszközeink és legfőképpen eredményeink összehasonlíthatóak más, nemzetközi intézetek eredményeivel. Nálunk mindezen felül ügyfeleink valós adatokat és reális tájékoztatást hallhatnak. Klinikánkon a hajátültetést és a szemöldök-beültetést szigorú szakmai protokoll alapján végezzük. Ebben a szakmai anyagban minden apró lépés - a hajvonal tervezésétől a hajszálak dőlésszögén át a beültetett haj sűrűségéig - pontosan meghatározott. Ez biztosítja orvosaink egyenletesen magas színvonalú munkáját. Hajápolási protokollunk pedig egyedülálló az egész országban.

HIMG Hajbeültetési és hajgyógyászati klinika

HIMG Hajbeültetési és hajgyógyászati klinika

Köszönhetően nagy gyakorlattal rendelkező munkatársainknak, a legkorszerűbb felszereléseinknek, valamint a precíz tervezésnek a tökéletes esztétikai eredmény garantált. Magyarországon először alkalmazunk több olyan, nemzetközi sikerű újítást, amelyek létfontosságúak a hajátültetés során ahhoz, hogy a hajszál megfelelő irányban, a megfelelő időben nőjön és a lehető legnagyobb hajsűrűséget érje el. Az átültetett hajszálak a beavatkozást követően garantáltan növekedésnek indulnak, így az eredmény tökéletes megjelenést fog biztosítani viselője számára.

Professional Hair Hajspecialista Klinika

Professional Hair Hajspecialista Klinika

A Professional Hair hajspecialista klinikája az elérhető legmodernebb módszer alapján vállalkozik ügyfelei számára a lehető legjobb megoldást kínálni a hajproblémáikra. Az orvosi központban végleges módszert nyújt a hajpótlásra saját hajból. Az átültetett haj nem hullik ki, természetes módon nő és takar, nem különböztethető meg a többi hajtól. A beavatkozás fájdalommentes, nem marad heg utána, gyorsan gyógyul. Orvosaink díjmentes konzultáción minden kérdésére válaszolva pontosan megtervezik, hogyan újulhat meg, hogyan boríthatja ismét saját haja a kiritkult, kopaszodott fejterületet. Hazai szépség- és hajgyógyász és német kutatóintézet partnerünk segítségével egyedülállóan biztos módszerrel garantáljuk a sikeres hajbeültetést.

ProFUE Clinic HIMG

ProFUE Clinic HIMG

A PROFUEClinic hajbeültetési klinikán a beavatkozásokat tapasztalt és hozzáértő orvosaink végzik. Dr. Vincze Péter a Debreceni Egyetemen (Kelet-Magyarország) végezte tanulmányait. Ő a PROFUEClinic hajbeültetési klinika, felelős hajbeültetési specialistája. A modern és ízlésesen berendezett klinikánkon az Ön kényelme a legfontosabb. A nyugodt és barátságos légkörű klinikán minden kérdésére választ adunk egy ingyenes konzultáció alkalmával. A kedvező kezelési költségek mellett a hajátültetése során a legjobb ellátásban részesül és végezetül egy esztétikus eredményt kap, köszönhetően kiemelkedő szakembereink munkájának, és az azt segítő asszisztenseknek, munkatársaknak.

Sikos Hajbeültetés Klinika

Sikos Hajbeültetés Klinika

Dr. Sikos Géza, plasztikai sebész szakorvos, nemzetközileg elismert hajátültetés (hajbeültetés) specialista, a magánklinika vezetője. Sikos dr. 1984 óta tevékenykedik, mint plasztikai sebész Magyarországon, Budapesten az elsők között nyitott magánklinikát, a Sikos Plasztikai Sebészet, Hajbeültetés Klinika 1992 óta működik folyamatosan és sikeresen. A legrégebben működő hajbeültetésre specializálódott első magyar magánklinika! Folyamatos továbbképzések, friss tudás segíti pacienseinket a legjobb eredményhez! Legújabb! 2012 óta dr. Sikos Géza végzi a vezető angol hajbeültetés magánklinika a Farjo Hair Institute FUE hajbeültetés műtéteit. Sikos dr. az Egyesült Államokban közvetlenül a mesterektől tanulta a hajbeültetést és frissíti tudását folyamatosan a legújabb technikákkal.

Hirdetés
Szt. Gellért magánklinikán - hajsebészet

Szt. Gellért magánklinikán - hajsebészet

Vannak férfiak, akik kétségbeeséssel figyelik minden kihulló hajszálukat, míg másokat tar fejük sem zavar. Nincs ok elkeseredésre, mert a ritkás vagy kopasz terület műtéti eljárásokkal ismét bozontossá tehető. A hagyományos műtéteknél a kopasz terület kimetszése után hajas területről lebenyt forgattak át a. Ezt a műtétet a jelentős hegvonal miatt ma ritkán alkalmazzuk.Kisebb, kb fél cm-es pogácsák átültetésével 10-20 hajhagymát hozhatunk pogácsánként a hátsó dús területről az elülső kopasz területre. Egyszerre 50-100 pogácsa átültetése végezhető. Az eljárás előnye, hogy viszonylag gyors, hátránya viszont, hogy az átültetett hagymák életképessége bizonytalan. Egyes esetekben 50 %-át is elveszíthetik. A kihullott területeken pedig látszanak a kis kerek hegvonalak. Emiatt egyre kisebb pogácsák alkalmazása után ma már a szálankénti mikrograft technika honosodott meg. A mikrograft átültetésnél a tarkó dús hajterületéről kimetszünk egy vékony csíkot, ami kb 1000 hagymát tartalmaz és ezt a bőrdarabot nagyításban olyan apró darabokra vágjuk, hogy egy-két hagyma legyen csupán a bőrdarabokban. Utána készítjük el a kopasz területen metszésekkel vagy lézerrel a piciny 1-2 mm-es befogadó lyukakat. Ezekbe a lyukakba egy- két hajhagyma kerül. A szálankénti beültetés után is kötés van a fejen 1-2 napig. Hajmosás 6 nap után javasolt.

Tuti menü