Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi hajbeültetés klinikák képes leírás - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu
részletek »

Külföldi hajbeültetés klinikák - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajbeultetes.tlap.hu » Külföldi hajbeültetés klinikák
Keresés
Találatok száma - 4 db
 Dr. Seager Hajbeültetés Központ

Dr. Seager Hajbeültetés Központ

Fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy a legfejlettebb hajátültetési technikák és különösen a FUE hajátültetés, valamint a sebészeti kiválóság, a magas színvonalú ellátás és kiemelkedő értékeit képviseljük. Mi értjük pácienseink hajhullással kapcsolatos problémáit és a hajkorona helyreállításának céljait, és pácienseinkkel együtt dolgozunk azon, hogy egy személyre szabott, hosszú távú tervet alakítsunk ki a hajátültetésre. Minden tudásunkat és tapasztalatunkat fel fogjuk használni, hogy minden betegnél a lehető legkomolyabb esztétikai javulást érjük el. A cél az, hogy a ha a hajbeültetési beavatkozás után is természetes megjelenésű maradjon.

BHR Hajbeültetés klinika

BHR Hajbeültetés klinika

A BHR Hajbeültetés klinika küldetése, hogy az Ön számára a legjobb hajátültetési technológiával és a művészi kivitelezéssel, valamint a legmagasabb szintű ellátással és figyelemmel a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Szenvedélyesen törekszünk a tökéletességre és veleszületett esztétikai képességünk lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb hajátültetés technikákat és eljárásokat a legprofibb módon alkalmazzuk. A BHR filozófiája, hogy az első kapcsolatfelvételtől kezdve egészen az eljárás végéig biztosítsuk a legmagasabb szintű ellátást a betegek részére egy kedves, barátságos, profi, gondoskodó csapattal. A klinika jól felszerelt és kényelmes. A műtők a legújabb sebészeti és sterilizálási berendezések, mikroszkópokkal van felszerelve, hogy biztosítsuk a legmagasabb szintű szolgáltatást.

DHT hajátültetés klinika

DHT hajátültetés klinika

Világelső Hajátültetési Klinika! A hajhullás leggyakoribb oka, hogy a genetikai hajlam öröklődik a család mindkét oldalán. Hajhullással foglalkozó szakemberek széles körben írják elő az orvosi kezelést, beleértve a finaszterid (propecia), minoxidil (Rogaine), és Dutasterride (Avodart) kezeléseket. Azonban az egyetlen végleges megoldás a genetikai kopaszság kezelésére a hajbeültetés vagy pontosabban a hajátültetés. DHT Klinika akár 5000 oltványok hajszálat is be tud ültetni azoknak, akik a jó donor területtel rendelkeznek, megfelelő a hajsűrűsége és laza a fejbőrük. A hajbeültetési eljárással jó és természetes eredmény érhető el egy menetben.

Restore Hair Clinic - London

Restore Hair Clinic - London

'Egy olyan hajat, mint a tiéd, soha ne veszíts el!' Ennek a honlapnak a célja, hogy elegendő információt nyújtson a betegeknek, amelyek segítik őket abban, hogy a lehető legjobb döntést hozzák meg hajbeültetésükkel kapcsolatban. Mi egyáltalán nem arra utalunk, hogy mi vagyunk a legjobbak. Vannak olyan fenomenális sebészek világszerte, akikkel volt szerencsénk közös képzéseken és műtéti beavatkozásokon részt venni. Szeretnénk azt hinni, hogy a Restore Hair Clinic hajbeültetés klinika csapata mindig a tőle telhető legjobbat nyújtja, és az eredmények összhangban a hajbeültetés területén elvárható legkiválóbb eredményekkel.

Tuti menü