Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajbeültetés - Hajátültetés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hajbeültetés - Hajátültetés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hajbeultetes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
 Dr. Seager Hajbeültetés Központ

Dr. Seager Hajbeültetés Központ

Fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy a legfejlettebb hajátültetési technikák és különösen a FUE hajátültetés, valamint a sebészeti kiválóság, a magas színvonalú ellátás és kiemelkedő értékeit képviseljük. Mi értjük pácienseink hajhullással kapcsolatos problémáit és a hajkorona helyreállításának céljait, és pácienseinkkel együtt dolgozunk azon, hogy egy személyre szabott, hosszú távú tervet alakítsunk ki a hajátültetésre. Minden tudásunkat és tapasztalatunkat fel fogjuk használni, hogy minden betegnél a lehető legkomolyabb esztétikai javulást érjük el. A cél az, hogy a ha a hajbeültetési beavatkozás után is természetes megjelenésű maradjon.

A haj elvesztésének lélektana

A haj elvesztésének lélektana

Nem könnyű feldolgozni, ha az ember homloka egyszer csak nyúlni kezd. Főleg akkor nem, ha az ember még nincs harminc, sűrű hajú rocker vagy csak egyszerűen szorosan az énképéhez tartozik a haja. Mi számít kopasznak? A nyelv tele van homályos kifejezésekkel, az informális logika pedig rávilágít ezekre. Hány szál haj kell ahhoz, hogy valaki kopasz vagy hajas baba legyen? A kopasz azt jelenti, hogy már egyáltalán nincs haja, vagy azt jelenti hogy kevés? Mit jelent az, hogy kevés? Egy hajszál? Vagy kettő? Másik végéről megfogva, ha valakinek 99 999 hajszála van, nem lesz kopasz, ha elveszít egyet és marad 99 998. Viszont ha végigvisszük ezt a sort, akkor oda lyukadunk ki, hogy akinek 1 hajszála van, nem lesz kopasz, ha elveszít egyet, és 0 marad. Ez hibás érvelés, de hogy hol a hiba, abban nincs egyetértés.

A hajhullás okai részletesen

A hajhullás okai részletesen

A hajhullás okai rendkívül összetettek, megfejtésük sok esetben okoz fejtörést az orvosok számára, hisz a tünetért gyakran egy időben több tényező is felelőssé tehető. Ebből kifolyólag egy többtényezős betegségről beszélhetünk, amely minden egyénnél különböző okok folytán alakul ki. A következőkben ismertetjük a hajhullás kialakulásának legáltalánosabb és leggyakoribb okait. Néhány lehetséges ok, amiket részletesen megismerhetsz, ha átböngészed a portált: - Stressz és lelki betegség - Hormonális zavarok - Pajzsmirigy túlműködés, -alulműködés - Kemoterápia illetve sugárzáskezelés - Fertőzések, bőrbetegségek - Gyógyszeres kezelések - Nehézfémekkel vagy festékből, lakkozó anyagból, ragasztóanyagból, oldószerből, rovar irtószerből származó toxikus anyagokkal való érintkezés - Fogtömés anyagaira való érzékenység miatti hajhullás - A hajápoló szerek összetételeire való érzékenység - Egyoldalú diéta - Vashiány - Örökölt tulajdonságok:

A kopaszodás megelőzése

A kopaszodás megelőzése

A férfias típusú kopaszodás nem keverendő össze az alopécia areata-val (foltos kopaszodás), amely gyakran jár foltos hajhullással. Ez utóbbi extrém formája az alopecia totalis, amely a haj teljes elvesztésével jár. A kopaszodás legszélsőségesebb formája pedig az alopécia universalis, ahol a test egész felületéről kihullik a szőrzet és a haj. A férfiak több mint 95%-nál a haj elvékonyodását a férfias kopaszodás, vagy az androgén alopécia okozza, amelynek elsődleges oka a férfi nemi hormonokra (androgén) való fokozottabb érzékenység a koponya bizonyos részein. Ez generációról generációra öröklődik és a környezeti tényezők kevéssé befolyásolják. Hét férfiből négynek van esélye arra, hogy a kopaszodás génjét örökölte és néha a hajhullás, a kopaszodás már serdülőkor végén is elkezdődhet. A 20-30 éves kor között kezdődő kopaszodás jellegzetes mintát követ. Először a hajvonal húzódik hátrébb és a fejtetőn is fokozatosan ritkulni kezd a haj, majd végül a két ritkuló terület összetalálkozik. Ez a típusú kopaszodás egy jellegzetes U alakot formál a fej hátsó és oldalsó része körül.

Animációk a hajbeültetésről

Animációk a hajbeültetésről

Napjainkban számos módszer létezik és a távoli jövő is tartogat ígéretesnek tűnő megoldásokat (pl. hajklónozás, őssejtterápiás kezelések) a kopaszodás kezelésére. De a kopaszodás legjellemzőbb okai egyértelmű magyarázatot nyújtanak arra, hogy miért nem létezik a FUE hajátültetésnél, hajbeültetésnél, hajáthelyezésnél hatékonyabb, végleges megoldást nyújtó technika. A hajátültetés és hajbeültetés legfontosabb előnye a többi technikákkal szemben, hogy a beültetett hajszálak már nem hullanak ki a későbbi életkorban sem, mert nem érzékenyek a férfi hormonokra, valamint hogy a kívánt eredmény általában egy beavatkozással elérhető. Ime néhány videó azokról a hírességekről, akiket mostanában műtöttünk...

Az eredményes hajbeültetés titka

Az eredményes hajbeültetés titka

Akit zavar a kopaszodás sokszor gondolkoznak hajbeültetésen, különösen, hogy mai kifinomult módszerekkel ( FUE hajbeültetés) nagyon természetes, szép eredményeket lehet biztosítani. Van, aki nagyon szeretne több hajat, de rossz adottságai (nagy kopaszság, kevés adóhely) alapján csak nagyon korlátozott eredmény elérése lenne lehetséges. Mások esetében viszont a jó adottságok kiváló eredmény elérését teszik lehetővé. Ki mire számíthat, miért fontos a tapasztalt szakember által végzett őszinte konzultáció?

Bajor Imre hajátültetése

Bajor Imre hajátültetése

Bajor Imre fejbőrébe nyolcezer hajszálat ültettek. Utánajártunk, mi is pontosan a hajbeültetés, mivel egyre több hazai sztár él ezzel a lehetőséggel. Míg a hölgyek meghosszabbítják a hajukat, addig az urak hajbeültetésre jelentkeznek. Ráadásul egyre több híres úriember veti alá magát ennek a procedúrának, hogy úgy fessenek, mint a dús hajú Antonio Banderas fénykorában. Szebeni István és Vásáry André után most Bajor Imre is úgy döntött, hogy beültettet néhány hajszálat. Pontosan nyolcezret.

Béres Anett hajbeültetése

Béres Anett hajbeültetése

A VV egykori villalakója ezer új hajszálat kapott egy újfajta eljárás során. A ValóVilág harmadik szériájának szőkesége nem titkolózik: nemrég egy közel nyolcórás beavatkozáson vett részt, ahol ezer hajszállal bővítették hajkoronáját. Nem a hajam hullik, hanem családi adottságként ugyanúgy kopaszodom, mint a férfiak, azaz két oldalt csúszik felfelé a homlokom. Szerettem volna copfot hordani, de ekkor kivillant a hajnélküli terület. Több sebésszel is konzultáltam, végül egy teljesen új eljárást választottam - nyilatkozta a celeb a Blikk újságírójának. A napilap a nem hétköznapi eljárást alkalmazó sebészt is kifaggatta a hajbeültetésről: Édesapámtól - aki Kanadában szintén ezzel foglalkozik -sajátítottam el ezt az egyedülálló technikát. Nem borotváljuk le a páciens fejét sehol, és nem vágunk ki egy cm-es csíkot sem a fejbőrből. Több helyről, elszórva veszem ki a hajhagymákat, semmiféle nyoma sincsen a beavatkozásnak - mondta Dr. Mantse Tamás.

BHR Hajbeültetés klinika

BHR Hajbeültetés klinika

A BHR Hajbeültetés klinika küldetése, hogy az Ön számára a legjobb hajátültetési technológiával és a művészi kivitelezéssel, valamint a legmagasabb szintű ellátással és figyelemmel a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Szenvedélyesen törekszünk a tökéletességre és veleszületett esztétikai képességünk lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb hajátültetés technikákat és eljárásokat a legprofibb módon alkalmazzuk. A BHR filozófiája, hogy az első kapcsolatfelvételtől kezdve egészen az eljárás végéig biztosítsuk a legmagasabb szintű ellátást a betegek részére egy kedves, barátságos, profi, gondoskodó csapattal. A klinika jól felszerelt és kényelmes. A műtők a legújabb sebészeti és sterilizálási berendezések, mikroszkópokkal van felszerelve, hogy biztosítsuk a legmagasabb szintű szolgáltatást.

Hirdetés
Blog a hajbeültetésről

Blog a hajbeültetésről

Blog a hajbeültetésről, tapasztalatok és vélemények a beavatkozással kapcsolatosan. 41 éves vagyok és a 4. hajátültetésen gondolkodtam. Korábban volt már 2 strip műtétem és egy FUE hajbeültetésem. Jó pár éve már ennek, így gondoltam megnézem mennyit fejlődött az orvostudomány ezen ága, hátha tudnak még valamit kezdeni az esetemmel. A negyedik műtétem miatt két komolyabb klinikát szemeltem ki, ahol mindkettő végzi a FUE2 eljárást, és mind a kettő rengeteg ismert emberen végzett már hajátültetést és nagyon jó marketinggel kínálta a beavatkozást. Az első aki hamarabb tudott fogadni (4 betűs mozaikszó a neve) ha nagyon bürokratikus szeretnék lenni, akkor egy gyönyörű környezetbe csomagolt pénz orientált, ki ha én nem hely volt. A konzultáción hallani sem akartak arról, hogy engem mi zavar, hova szeretnék hajat, vagy egyáltalán bármit az én elképzeléseim közül. Természetesen tisztában voltam a helyzetemmel, a korlátokkal, szimplán adtam még egy esélyt, hogy hátha így utoljára végre a legtöbbet hozzák ki belőlem. Ezt persze ott is elmondtam, tisztában voltam vele, hogy sose lesz olyan sűrű a hajam mint 20 évesen.

Britney Spears hajbeültetése

Britney Spears hajbeültetése

A sztár tincsei most úgy néznek ki, mintha valaki alaposan megtépte volna hátulról? Sokan azt remélték, Britney Spears lepukkant korszakának az utóbbi időszak zenei sikerei után végleg vége, ám az énekesnő most ismét elhanyagolja magát. A 28 éves hírességet kedden Los Angelesben fotózták le, a képekkel pedig valószínűleg soha nem fog dicsekedni... Britney ugyanis nemcsak hogy elkezdte visszahízni kemény edzéssel leadott kilóit - karjai és combjai az eddigiekhez képest megvastagodtak -, hanem még el is hanyagolja magát: hajbeültetése például úgy néz ki, mintha valaki elkapta volna a fejét hátulról, és alaposan megcibálta volna. Ráadásul így nagyon feltűnő, hogy Britney festeti a haját: a lenőtt szőke tincsek alatt látszik az eredeti hajszíne, no meg a fejbőre is. Ám reméljük, fodrászra bízza frizurája rendbetételét, és nem nyúl a régi módszerhez, a borotvához.

DHT hajátültetés klinika

DHT hajátültetés klinika

Világelső Hajátültetési Klinika! A hajhullás leggyakoribb oka, hogy a genetikai hajlam öröklődik a család mindkét oldalán. Hajhullással foglalkozó szakemberek széles körben írják elő az orvosi kezelést, beleértve a finaszterid (propecia), minoxidil (Rogaine), és Dutasterride (Avodart) kezeléseket. Azonban az egyetlen végleges megoldás a genetikai kopaszság kezelésére a hajbeültetés vagy pontosabban a hajátültetés. DHT Klinika akár 5000 oltványok hajszálat is be tud ültetni azoknak, akik a jó donor területtel rendelkeznek, megfelelő a hajsűrűsége és laza a fejbőrük. A hajbeültetési eljárással jó és természetes eredmény érhető el egy menetben.

Doctor Hair Clinic hajbeültetés klinika

Doctor Hair Clinic hajbeültetés klinika

A hajbeültetés napjainkban már nem kiváltság, hanem lehetőség mindenki számára, és ezt a lehetőséget szeretnénk az árainkkal, akciókkal, különféle kedvezményekkel, és személyre szabott fizetési feltételekkel biztosítani minden érdeklődő számára! A tudomány jelenlegi állása alapján a kopaszodást tartósan és véglegesen csak hajbeültetéssel lehet megoldani. Klinikánk csak és kizárólag hajbeültetéssel foglalkozik, ezen belül is a világon legelismertebb FUE eljárással. A Napfény városában' Szegeden exkluzív, elegáns de egyben családias, kényelmes környezetben, kellemes, barátságos légkörben fogadjuk a hozzánk forduló kedves pácienseinket, garantált diszkrécióval!

Dr. Sikos Géza hajbeültetés blogja

Dr. Sikos Géza hajbeültetés blogja

Érdekességek, újdonságok, tájékoztatások, kopaszoknak, kopaszodóknak ebben a hajbeültetés blogban. Hajbeültetés specialista tanácsai, tapasztalatai, véleménye több mint 20 éves gyakorlat alapján. Képek, videók a korszerű hajbeültetés lehetőségeiről és eredményeiről. A FUE hajvételi módszer szinte mindig, de nem minden esetben alkalmazható. A korszerű hajbeültetés egyik fontos részlete a FUE hajvételi technika. Ennél az eljárásnál az átültetésre kerülő hajszálakat (hajtüsző egység graftokat) egyenkénti kihúzási technikával nyerjük ki a fej hátsó-oldalsó részéről (adóterület). A hajtüsző egységeket mikro-körkéssel körbemetsszük, majd kihúzzuk a fejbőrből, az így kapott graftok kerülnek beültetésre a hajhiányos területre.

Egy hajbeültetés története

Egy hajbeültetés története

Egy hajbeültetés története - Blog Négyesi Gábor vagyok és eldöntöttem, hogy kopaszodásom megoldására a hajbeültetést választom megoldásként. Blogommal szeretnék segíteni azoknak, akiknek a hajátültetés kapcsán kérdései merülnek fel, szeretném eloszlatni a kételyeket és saját példámon keresztül bemutatni a folyamatot és egyben átalakulásom. Vannak az életünkben olyan problémák, amelyek igen nehezen oldódnak meg. Újra és újra megpróbálja megtalálni a megoldást rá az ember, de közben rengeteg kudarc éri, és sokan feladják a küzdelmet mielőtt elérnék a célt. Nem szabad. Az ilyen problémáknak pont az a szerepe az életünkben, hogy általuk fejlődhet a jellemünk, kitartást, türelmet, jobb önismeretet tanulhatunk. Nekem az egyik ilyen problémám a hajhullás. Egyetemista korom óta fokozatosan ritkul a hajam, és nagyon rossz érzés végignézni, hogy lassan egyre ritkább lesz, és egyre több helyen váltja fel az egykor dús hajzatot a csupasz fejbőr. Most sokan azt gondoljátok, hogy 'Ez is probléma? Másnak ennél sokkal nagyobbak jutnak.'. Részben igazatok van, de csak részben. Nem lehet ilyen egyszerűen összehasonlítani az emberek problémáit. Azt, ami valakinek csak apró kellemetlenség, egy másik ember komoly problémaként élheti meg. Van aki a kopaszodáson is könnyedén túllép, legyint egyet, és azt mondja, hogy kopaszon is ugyanaz az ember vagyok, legfeljebb a 'csomagolás' változott meg.

Fejbőr pigmentáció

Fejbőr pigmentáció

A hajtetoválás forradalmi újdonság a permanent make-up területén. Hajhiány pótlására ugyan nem alkalmazható, de a fejbőr mikropigmentálása után a kopasz, vagy ritkuló hajas fejbőrön nem, vagy alig látszik a hajhiány. Ez az új eljárás robbanásszerűen hódítja meg a világot, hiszen nőknél és férfiaknál egyaránt használható eljárás. Ezzel a technikával lehetőség nyílik a kopaszodás esztétikai kezelésére, hajátültetés, műtét után visszamaradó hegek halványítására, a hajátültetés utáni még jobb eredmény elérésére. Néhány (3-5) évre teljesen eltüntethetőek a kopasz, vagy kopaszodó foltok a fejbőrön, és kedvezőbb az ára, mint a hajbeültetésnek. A hajtetoválás valóság közeli látványt nyújt, tulajdonképpen egyfajta hajimitáció. A fejbőr tetoválás során speciális mikropigmentáló készülékkel, steril tűvel juttatunk mikropigmenteket a bőrbe, azaz tartósan beszínezzük a bőrt.

Fejbőrtetoválás

Fejbőrtetoválás

Haj tetoválás, fejbőrtetoválás, hajszálsűrítés Ezt a tetoválási módszert a fejbőrön végezzük, olyan esetekben, amikor a haj foltokban kihullott, vagy valamilyen oknál fogva - pl.: forgó - hiányos és ennek következtében a fejbőr láthatóvá válik, ugyanakkor hajbeültetés kiegészítésekor is alkalmazhatjuk. Fejbőr azon részére, ahol haj hiányos, hajszálakat tetoválok, ezáltal nem a fejbőr látszik, hanem a tetovált hajszálak, melyek a hajjal megegyező színűek, így eltakarják a fejbőrt és látványra egységes képet alkotnak a hajjal. A tetoválással esztétikailag tudjuk korrigálni a kisebb területen keletkező haj hiányát, nőknél és férfiaknál egyaránt.

Tuti menü