Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajtetoválás, mikropigmentáció képes leírás - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu
részletek »

Hajtetoválás, mikropigmentáció - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajbeultetes.tlap.hu » Hajtetoválás, mikropigmentáció
Keresés
Találatok száma - 7 db
Fejbőr pigmentáció

Fejbőr pigmentáció

A hajtetoválás forradalmi újdonság a permanent make-up területén. Hajhiány pótlására ugyan nem alkalmazható, de a fejbőr mikropigmentálása után a kopasz, vagy ritkuló hajas fejbőrön nem, vagy alig látszik a hajhiány. Ez az új eljárás robbanásszerűen hódítja meg a világot, hiszen nőknél és férfiaknál egyaránt használható eljárás. Ezzel a technikával lehetőség nyílik a kopaszodás esztétikai kezelésére, hajátültetés, műtét után visszamaradó hegek halványítására, a hajátültetés utáni még jobb eredmény elérésére. Néhány (3-5) évre teljesen eltüntethetőek a kopasz, vagy kopaszodó foltok a fejbőrön, és kedvezőbb az ára, mint a hajbeültetésnek. A hajtetoválás valóság közeli látványt nyújt, tulajdonképpen egyfajta hajimitáció. A fejbőr tetoválás során speciális mikropigmentáló készülékkel, steril tűvel juttatunk mikropigmenteket a bőrbe, azaz tartósan beszínezzük a bőrt.

Fejbőrtetoválás

Fejbőrtetoválás

Haj tetoválás, fejbőrtetoválás, hajszálsűrítés Ezt a tetoválási módszert a fejbőrön végezzük, olyan esetekben, amikor a haj foltokban kihullott, vagy valamilyen oknál fogva - pl.: forgó - hiányos és ennek következtében a fejbőr láthatóvá válik, ugyanakkor hajbeültetés kiegészítésekor is alkalmazhatjuk. Fejbőr azon részére, ahol haj hiányos, hajszálakat tetoválok, ezáltal nem a fejbőr látszik, hanem a tetovált hajszálak, melyek a hajjal megegyező színűek, így eltakarják a fejbőrt és látványra egységes képet alkotnak a hajjal. A tetoválással esztétikailag tudjuk korrigálni a kisebb területen keletkező haj hiányát, nőknél és férfiaknál egyaránt.

Hajhiány pótlása mikropigmentációval

Hajhiány pótlása mikropigmentációval

A fejbőr mikropigmentálása (hajtetoválás) A kopasz, vagy ritkuló hajas fejbőr kozmetikai tetoválása a mikropigmentálás legújabb területe, ami robbanásszerűen hódítja meg a világot. Ezzel a technikával lehetőség nyílik a kopaszodás esztétikai kezelésére, hajátültetés, műtét után visszamaradó hegek halványítására, a hajátültetés utáni ritkás eredmény optikai megjelenésének javítására. Néhány évre teljesen eltüntethetőek a kopasz vagy kopaszodó foltok a fejbőrön, és kedvezőbb az ára, mint a hajbeültetésnek. A hajtetoválás valóság közeli látványt nyújt, tulajdonképpen egyfajta hajimitáció. A fejbőr tetoválás során speciális mikropigmentáló készülékkel, steril tűvel juttatunk mikropigmenteket a bőrbe.

Hajtetoválás

Hajtetoválás

Klinikánkon már elérhető a dermopigmentáció, vagyis a mikro pigmentáció szolgáltatása is. A többi kezelésünkkel együttvéve, ez az eljárás is megoldást nyújt a hajhullás, kopaszodás problémájával küzdő emberek számára. Kérjen időpontot egy személyes konzultációra, akárcsak kíváncsiságból is, és szerezze vissza Ön is fiatalos külsejét! A férfias típusú kopaszodás, más néven az androgén alopécia, a kopaszodás egyik nagyon gyakori formája, melynek kialakulása független az életkortól, etnikai hovatartozástól, és életmódtól is. Bár a férfias típusú kopaszodás gyakran válogatás nélkül érinti a férfiakat, mégis, ha a családban már előfordult korábban súlyos hajvesztés, akkor nagyobb az esély arra, hogy az utódoknak is meg kell küzdeniük a problémával, hiszen ilyenkor az androgén alopecia genetikailag programozott a hajgyökerek receptoraiban. Ezeket a receptorokat támadja meg a DHT, vagyis a dihidrotesztoszteron nevű hormon. A DHT hormon gátolja a szőrtüszők hajtermelési folyamatát. A gének nem csak olyan tényezőket határoznak meg, mint például a nemünk, magasságunk, bőrszínünk, hanem hajunk jellemzőit is, például amikor őszülünk, vagy azt hogy bizonyos pontján az életünknek elveszítjük azt. Emellett jelentősen megnöveli a kopaszodás esélyét esetünkben, ha anyai és apai ágon is tapasztaltunk hasonlót.

Kopaszodás elleni fejbőrtetoválás

Kopaszodás elleni fejbőrtetoválás

Hajtetoválás (kopaszodás elleni fejbőrtetoválás) A mikro hajpigmentáció (hajtetoválás) módszerét a tudomány, a művészet, a kreativitás, és a kozmetika kifejlesztett kombinációja adja. Ez az jelenti, hogy Ön egy biztonságos módszert talált, mely maximális esztétikai eredményt nyújt. Biztos lehet benne, hogy hajának, fejbőre állapota képzett kezekbe kerül. A mikro hajpigmentáció kezelés egyre népszerűbbé válik, és egyre nagyobb teret kap a köztudatban. Számomra vendégeim jelentik a legjobb marketinget, hiszen megosztják pozitív tapasztalataikat a világgal a kezeléssel, és a nevemmel kapcsolatban. Vendégeim úgy érzik, hogy az eljárás minden szempontból kedvező hatással volt életükre, önbizalmuk nőtt, önértékelésük is pozitív irányba változott. A kopaszság több féle lehet, akár teljes, akár részleges, akár csak foltokban hiányzik a haj, ezzel a különleges módszerrel optikailag dúsabbnak hat a haj. Teljesen észrevétlen, diszkrét módszer. Sokakat, elsősorban a férfiakat zavarja a kopaszodás, de egyre több hölgy is szenved a táplálkozás és a modern kori betegségek miatt a krónikus hajhullástól. A férfiak hormonjai miatt sokkal hamarabb elindul a kopaszodás (természetesen nem mindenkinél).

Mikropigmentáció kopasz fejen

Mikropigmentáció kopasz fejen

sajnos számos olyan eset létezik, amikor a hajbeültetési beavatkozás mint kezelési mód önmagában nem elegendő a várt és kívánt eredmény eléréséhez vagy egyáltalán nem megoldható a páciens egészségi állapota vagy a donor terület hiánya miatt.... Hogy minden probléma megfelelő módon orvosolható legyen , klinikánk több hajbeültetési beavatkozást kiegészítő eljárást és kezelést is alkalmaz a hajhullás és kopaszodás kezelésére. Ezen eljárások önmagukban is alkalmazhatóak, de kiváló kiegészítő kezelései lehetnek egy hajbeültetési eljárásnak is. Ezen eljárásaink egyike a MIKROPIGMENTÁCIÓ. Az eljárás lényege abban rejlik, hogy apró pigmenteket juttatunk a bőr hámrétegébe, ezáltal befedve a hajhiányos területet. Az eljárással lehetőség nyílik arra, hogy azon pácienseinknél is orvosolni tudjuk a hajhullási és kopaszodási problémákat akiknél a donor terület hiánya miatt sajnos a hajbeültetés mint beavatkozás nem jöhet szóba!

Trichopigmentáció a kopaszság ellen

Trichopigmentáció a kopaszság ellen

Trichopigmentáció a kopaszság ellen A trichopigmentáció egy olyan innovatív kezelés az alopécia, kopaszodás, hajritkulás és hajhullás tüneteivel szenvedők számára, amely valódi haj látványát nyújtja. Nem csak Ön látja úgy, mintha igazi haj borítaná fejbőrét, hanem a környezetében élők is. Az eredmény valóban lenyűgöző. Klinikánkon szeretjük túlszárnyalni ügyfeleink elvárásait, valamint a piac legújabb technikáit, és technológiáját biztosítjuk számukra. Ezért büszkén ajánljuk a trichopigmentációs kezelést férfiaknak, azaz a mikro-hajtetoválást. Új hajvonal haj pigmentáció technikával Haj pigmentáció a legújabb trend a kopaszodás ellen A hajpigmentáció egy mikro-fejbőrpigmentációs technika, egy olyan speciális kezelés, mellyel pigmenteket implantálnak a fejbőr epidermális rétegébe, ezzel egy úgynevezett haj szimulációt képezve. Ez a módszer kombinálja a mikro-pigmentáció, dermopigmentáció, az orvosi tetoválás, és a hagyományos művészi tetoválás technikáit.

Tuti menü