Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajszál kalkulátorok, tesztek képes leírás - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu
részletek »

Hajszál kalkulátorok, tesztek - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajbeultetes.tlap.hu » Hajszál kalkulátorok, tesztek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Femina - frizura szimulátor

Femina - frizura szimulátor

Töltsd fel a fotódat, és próbálj fel ingyen több száz különféle frizurát és hajszínt! Ha felöltöd a fotódat a Femina frizura szimulátorába, akkor utána könnyedén felpróbálhatsz magadnak több tucatnyi frizurát, hogy megtudd, melyik áll neked a legjobban. Hatféle frizura típusból választhatsz: klasszikus, alkalmi, hírességek, raszta göndör hullámos. Ezek közül talán a legérdekesebb a 'hírességek' kategória, hiszen itt a legismertebb hírességek frizuráját próbálhatod fel. Emellett lehetőséged van kiválasztani a különböző árnyalatokat és a hajszínt is, így egészen pontosan belőheted a séród.

Graft és hajszál kalkulátor

Graft és hajszál kalkulátor

Egyszerű és tökéletes megoldás, ha szeretnéd kiszámolni mennyi haj vagy graft beültetése szükséges ahhoz, hogy a hajbeültetésed a megfelelő esztétikai hatást és eredményt érje el. Ez egy roppant egyszerű kalkulátor, amelynek a használata a következőképpen néz ki: 1) Válaszd ki, hogy a fejed mely területén szeretnél dúsabb hajat. 2) A csúszkán az egeret nyomva tartva és elhúzva állítsd be, hogy jelenleg milyen sűrűségű hajad van az adott területeken. Ez a teljesen kopasztól az abszolút dúsig terjedhet. 3) Kattints a 'Calculate' gombra és a rendszer máris kiszámolja neked a szükséges hajszál és graft mennyiséget. Ilyen egyszerű! Csak próbáld ki!

Graft kalkulátor hajbeültetéshez

Graft kalkulátor hajbeültetéshez

A haj graft kalkulátor működésének lényege, hogy arra kérik a felhasználót, hogy válasszon egy terület a fejbőrön, majd a szoftver megpróbálja megbecsülni, hogy nagyjából hány graft beültetésére lenne szükség az optimális eredmény elérése érdekében. Ez a hajbeültetés kalkulátor nagyban segíti a betegeket, hogy megbecsüljék egy esetleges hajbeültetési eljárás költségeit. A kalkuláció során vedd figyelembe, hogy ez a kalkulátor graftokkal számol, tehát nem hajszálakkal! Egy graft átlagosan 2-3 hajszálat tartalmaz, tehát ha át akarod fordítani az eredmény hazai viszonyokra, akkor a szükséges graft számot, amit kiad a kalkulátor, szorozd meg 2,5-tel és megkapod a hajszál számot.

Hajmax hajbeültetés kalkulátor

Hajmax hajbeültetés kalkulátor

Hajbeültetés kalkulátorunk segítségével egyszerűen készítehet előzetes becslést arról, hogy az Ön esetében megközelítőleg mekkora hajszál mennyiség átültetse szükséges. A fej mérete, az adóterület mérete, az adóterület hajsűrűsége, a haj színe,- típusa, a beültetendő terület mérete és alaki sajátosságai mind olyan tényezők, melyek befolyásolják az átültethető hajszálak számát. A helyreállítás folyamatában nagy szerepet játszik adott területek egyenletes, meghatározott sűrűségű beültetése, ahogyan kalkulátorunk is modellezi. Megfelelő tervezéssel és elosztással látványos eredményt lehet elérni olyan esetekben is, mikor az adóterület korlátozott a beültetendő területhez képest, vagy páciensünket érdekli az eljárás, de anyagilag kevesebb hajszálat engedhet meg magának, mint amennyit a kalkulátor segítségével becsült.

Hajtípus teszt

Hajtípus teszt

Hajtípus teszt - Gondold végig, milyen hatások érik a hajad! Válaszolj őszintén az alábbiakra, hogy kiderüljön, milyen típusú a hajad! A teszt alapján az alábbi hajtípusokra lehet következtetni: Erőtlen haj Problémás haj Ellenálló haj Egy perc alatt kitölthető a teszt, így mindenképp érdemes kitölteni, hogy megtudd milyen típusú a hajad. A teszt segítségével, ha már ismered a hajtípusod, akkor könnyebben választhatsz olyan hajápolási szert, ami a hajad számára leginkább megfelelő.

Tuti menü