Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajbeültetési módok képes leírás - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu
részletek »

Hajbeültetési módok - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajbeultetes.tlap.hu » Hajbeültetési módok
Keresés
Találatok száma - 5 db
FUT vagy FUE halbeültetés

FUT vagy FUE halbeültetés

Férfias típusú kopaszodásnál, hajátültetés, FUE technikával végezzük. Ez a világ legnépszerűbb és legmodernebb hajátültetési technikája. Mikor kérjünk hajátültetést? Ha megritkult hajunkkal (általában kevesebb, mint 50 egység/cm2), vagy kialakult kopaszsággal nem tudunk megbarátkozni. Férfiak és nők is alkalmasak a műtétre! Mi a hajátültetés célja? A megritkult, megkopaszodott terület saját hajjal való betelepítése, igény szerinti sűrűségűre, természetes állapotot mutató eredménnyel. Ez esetenként, legalább 3000-4000 hajszál, azaz körülbelül 1500-2000 follikuláris egység (ld. alább) átültetését jelenti , egy műtét során. Szükség esetén, természetesen több egység, ezzel több hajszál átültetésére kerül sor. Mi az elváltozás oka? Férfiaknál, típusonként különböző zónákban (Norwood I-től, VII-ig terjedő osztályozás) kialakuló kopaszodás, vagy jelentős ritkulás oka az adott terület hajtüszőinek fokozottabb érzékenysége a férfi hormonokra (DHT). A típusokat örökletes tényezők határozzák meg. Nőknél előforduló ritkulási formákat is osztályozzuk, Ludwig szerint. A hajátültetés várható eredménye? Elegendő adóterület estén, igény szerinti, fedést biztosító, fésülhető, az eredetivel teljesen azonos küllemű, a tájéknak megfelelő irányba növő haj. Ez olykor csak ismétel műtéttel érhető el.

Hajbeültetés Portál

Hajbeültetés Portál

Mítoszok és tévhitek a hajbeültetés világából. Hajbeültetési módszerek és ami mögöttük van. Hajhullás, kopaszodás és hajbeültetés szakmai információs és ajánlati gyűjtőportál. A hajhullás számtalan okra visszavezethető a stessztől a hormonális változásokig, a genetikától a táplálkozási problémákig. A hajhullás, kopaszodás kezelésére számtalan módszer létezik: különféle hajhullás elleni külsőleges készítmények, hajnövesztő szerek, hajvitamin készítmények stb. Létezik azonban egy különleges, napjainkra egyre gyakrabban alkalmazott megoldás is, a hajbeültetés vagy pontosabban hajátültetés. A hajátültetés során a tarkó tájéki donor területről kerülnek átültetésre a hajszálak, melyek az átültetés követően megmaradnak. Látogasson el oldalunkra és ismerje meg a hajhullás lehetséges okait és a különböző megoldási módszereket, amellyel a kopaszodást kezelheti!

Hajklónozás

Hajklónozás

Mi az a hajklónozás? A hajklónozás köznyelvben (helytelen, de elterjedt szóhasználattal) azt a módszert jelenti, amikor kopaszság, kopaszodás kezeléséhez szükséges nagyobb hajmennyiséget a paciensből nyert néhány hajszálból sokszorosítanak. (A hajklónozás a szó valódi értelmét tekintve nem helyes elnevezése a haj sokszorosításának, de a közérthetőség kedvéért lehet alkalmazni a fogalmat) Miért nem lehet az összes hiányzó hajszálat pótolni egy hajbeültetés műtéttel? Csak azt a hajmennyiséget tudjuk egyszerre felhasználni, ami az adóterületről eltávolított csíkból a rendelkezésünkre áll. A csík mérete (hossza lényegében adott kb. 25 cm, szélessége általában kb. 1-1.5 cm ) tetszés szerint nem növelhető, hiszen akkor nem tudnánk a fejbőrsebet feszülésmentesen zárni. FUE extrakciós (kihúzásos) módszernél is csak a biztonsági adóhelyről technikailag kinyerhető follikulus (hajtüsző) mennyiség alkalmazható. Ha azonban valakinek 60. 000 hajszál hiányzik a fejéről, és egy műtéttel kb. 6000 hajszál ültethető át, akkor az nyilvánvalóan nem tud teljes fedést adni.

Mikro pigmentáció kopaszodás ellen

Mikro pigmentáció kopaszodás ellen

Klinikánkon már elérhető a kopaszodás ellen kiválóan használható mikro pigmentáció. Kérjen időpontot egy személyes konzultációra! Ha az androgén alopécia, vagy a férfias típusú kopaszodás tüneteivel szenved, ne essen kétségbe! Ha elhatározta, hogy fellép a hajhullás problémája ellen, akkor számos lehetőség áll rendelkezésére. Klinikánkon széles körű kezelésekkel, és a legújabb szolgáltatásokkal várjuk Önt. A micro pigmentációt, azaz a mikro-hajtetoválás kezelést kopaszodással küzdő emberek millióin alkalmazták már szerte a világon. A mikro pigmentáció egy optikai haj szimulációt hoz létre, amely egyedülálló pigment implantokon alapszik. A kezelés egy úgynevezett orvosi tetoválás, mely egy borotvált fejbőr hatását kelti.

Szépsegéd - hajbeültetési eljárások

Szépsegéd - hajbeültetési eljárások

A hajbeültetés a kihullott, megritkult haj kezelésére, pótlására kifejlesztett eljárás. A hajbeültetést legtöbb esetben a férfias típusú hajhullás kezeléséhez használják. A hajbeültetés a kihullott, megritkult haj kezelésére, pótlására kifejlesztett plasztikai sebészeti eljárás. A hajbeültetést legtöbb esetben a férfias típusú kopaszodás (androgen alopecia, AGA) kezeléséhez használják. Az eljárás alapját az a tény képezi, hogy a tarkón található hajszálak általában ellenállóbbak a dihidro-tesztoszteronnak (DHT), mely egy, a tesztoszteron konverziójából származó hormon és jelenlegi ismereteink szerint a férfias típusú kopaszodás fő okozója. Legtöbb esetben a hajhullástól szenvedő férfiak fejbőre érzékenyebb a DHT hatásaira, illetve szervezetük nagyobb mennyiségben termeli azt, mint kopaszodástól nem sújtott társaiké. A hajbeültetés folyamán a tarkó területéről kinyert és a hajhiányos területre beültetett hajhagymák megőrzik DHT rezisztens tulajdonságukat és tartósan megmaradnak a beültetés helyén. Napjainkban már nem csak hajbeültetésre van lehetőség az említett módszerrel, hanem a szemöldök, illetve a szempillák is pótolhatóak így. ARTAS hajbeültetés robot Az Egyesült Államokban 2011-ben kapta meg az engedélyt FUE hajvétel végzésére a Resoration Robotics által gyártott ARTAS hajbeültetés robot.

Tuti menü