Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajbeültetés műtéti videók képes leírás - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu
részletek »

Hajbeültetés műtéti videók - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajbeultetes.tlap.hu » Hajbeültetés műtéti videók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Animációk a hajbeültetésről

Animációk a hajbeültetésről

Napjainkban számos módszer létezik és a távoli jövő is tartogat ígéretesnek tűnő megoldásokat (pl. hajklónozás, őssejtterápiás kezelések) a kopaszodás kezelésére. De a kopaszodás legjellemzőbb okai egyértelmű magyarázatot nyújtanak arra, hogy miért nem létezik a FUE hajátültetésnél, hajbeültetésnél, hajáthelyezésnél hatékonyabb, végleges megoldást nyújtó technika. A hajátültetés és hajbeültetés legfontosabb előnye a többi technikákkal szemben, hogy a beültetett hajszálak már nem hullanak ki a későbbi életkorban sem, mert nem érzékenyek a férfi hormonokra, valamint hogy a kívánt eredmény általában egy beavatkozással elérhető. Ime néhány videó azokról a hírességekről, akiket mostanában műtöttünk...

Hajbeültetés TV

Hajbeültetés TV

Filmek,videók, nyilatkozatok hajbeültetés műtétről, páciensek véleménye videón Az alábbi videókban betekintést nyerhet a Sikos Klinikán operált páciensek eredményeibe, láthatja a Sikos Hajbeültetés klinika szerepléseit TV műsorokban. Bepillantást nyerhet a hajbeültetés világába, megismerheti a hajbeültetés menetét, illetve meghallgathatja-megnézheti elégedett páciensek nyilatkozatait. Néhány rövid ismertető a videókról: 1) Balázs FUE hajbeültetésen esett át a Sikos Hajbeültetés Klinikán. Két napos gépi FUE hajvételi technikával összesen 3000 graftot ültettünk át. A riportban beszél kopaszodásáról 2) A hajbeültetés nemcsak a sztároknak megoldás a kopaszodás ellen! A Sikos Hajbeültetés Klinikán ugyanazt a hajbeültetés műtétet végezzük, amit Wayne Rooney kapott... 3) Sikos Géza dr. a FUE hajbeültetésről nyilatkozik a Mokka Habbal stúdiójában. FUE hajbeültetés előnyei, gyors gyógyulás, teljesen természetes megjelenés. A hajbeültetés nőknek...

Hajbeültetés videók a HIMG klinikán

Hajbeültetés videók a HIMG klinikán

Ebben a videó gyűjteményben olyan hajbeültetés videókat láthat, amelyeket kivétel nélkül a HIMG Hajbeültetési és Hajgyógyászati Klinikán végezték el. A videóból megismerheti számos olyan közéleti szereplőt, hírességet, akiknek a hajbeültetését a HIMG klinikán végezték el. Például Bajor Imre, Németh Lajos meteorológus, Ritter Árpád európa-bajnok bírkózó és még sokan mások. Emellett megismerkedhet olyan hajbeültetést kiegészítő eljárásokkal is mint például a hajtetoválás vagy más szóval orvosi pigmentálás.

Hajbeültetési videók

Hajbeültetési videók

A hajbeültetési videókon nyomon követheti a hajátültetés menetét egészen a megritkult frizurától a hajtranszplantáció nyomán kialakuló természetes hajig. Az oldalon található videók segítségével szeretnénk bővebb információt nyújtani Önnek HIMG hajbeültetési módszereiről és eredményeiről.

Sikos Hajbeültetés Klinika videói

Sikos Hajbeültetés Klinika videói

Sikos Hajbeültetés Klinika, Magyarország legrégebben működő hajbeültetés klinikája 1992 óta. A hajbeültetés nemcsak a sztároknak megoldás a kopaszodás ellen! A Sikos Hajbeültetés Klinikán ugyanazt a hajbeültetés műtétet végezzük, amit Wayne Rooney kapott. Stevlik Attila már túl van a hajbeültetésen, elégedett sikeres műtétjével. A műsorban Sikos dr. bemutatja a sikeres FUE hajbeültetés részleteit.

Tuti menü