Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajbeültetés Klinika - Facebook oldalakak képes leírás - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu
részletek »

Hajbeültetés Klinika - Facebook oldalakak - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajbeultetes.tlap.hu » Hajbeültetés Klinika - Facebook oldalakak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hajmax Klinika - Facebook oldal

Hajmax Klinika - Facebook oldal

Miért a HAJMAX nemzetközi intézetet válassza hajbeültetéséhez? - Mert a HajMax valódi eredményt, higiéniai, jogi és orvosi biztonságot nyújt az Ön számára. - Mert mi kizárólag új, steril eszközöket használunk, a használt kivételi- és implanter (beültetési eszköz) tűket pedig minden esetben megsemmisítjük, ahogyan azt a gyártó cégek, az ÁNTSZ és a WHO is előírják. Ezek a tűk, mint minden tű, egyszer használatosak, tehát a teljes sorozatot ki kell cserélni minden páciens esetében! - Mert nálunk valóban tapasztalt és tehetséges FUE sebész orvosok konzultálnak, és dolgoznak. Az orvosi felelősség és szaktudás megléte, vagy hiánya nagyban befolyásolja a végeredményt. - Mert nálunk személyesen találkozhat volt pácienseinkkel, láthatja saját hajátültetési eredményeinket. - Mert képeink eredetiek, érintetlenek, teljes felbontásban is megtekinthetőek. - Mert intézetünkben írásos garanciát kap hajbeültetésére. - Mert a Hajmax vállalja más hajbeültetéssel foglalkozó intézetek hibáinak helyrehozatalát. - Mert a Hajmax vállalja a saját, és akár a más intézetnél végzett hajbeültetések fényképes dokumentálását. - Mert Intézetünkben szükség esetén tanácsadással segítjük érdekeinek képviseletét.

HIMG Clinic facebook oldal

HIMG Clinic facebook oldal

2014 májusától a HIMG Clinic vadonatúj rendelőjében, - 500 m2-en, - több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, - igazolt magyar sebészekkel, - 3 db sebészeti kezelővel, - 1 db nagy műtővel, - az ország legmodernebb eszközparkjával, - a nemzetközi és hazai előírásoknak és elvárásoknak megfelelő körülményekkel várja kedves pácienseit Budapesten! 100 %-os eredmény kompromisszumok nélkül, válassza Ön is a HIMG-t!

Professional Hair Hajbeültetés klinika Facebook oldala

Professional Hair Hajbeültetés klinika Facebook oldala

A Professional Hair hajbeültető szolgáltatásainak Facebook oldala. A klinika Facebook oldalán számos hajápolással, hajbeültetéssel kapcsolatos cikket olvashatsz. Az oldal nagy hátránya sajnos, hogy a hajbeültetéssel kapcsolatos előtte-utána fotókat nem közöl. Orvosaik plasztikai és esztétikai területeken is gyakorlott szakemberek, akik mindenféle bőr és hajtípusra felkészültek. Német partnerünknek köszönhetően olyan kutatási eredményekre alapozva alakítottuk ki eljárásainkat, beavatkozásainkat, amely egyedülálló lehetőségeket biztosít a hozzánk fordulók számára a hajgyógyászat terén. A hajbeültetést nemcsak orvosi szempontból vizsgálják, hanem esztétikai szempontból is gondosan megtervezik. Központjukban lehetőség van az arc teljes feltérképezésére, annak non invazív módszerekkel történő teljes megújítására.

Sikos Hajbeültetés Klinika - Facebook

Sikos Hajbeültetés Klinika - Facebook

Hajátültetés, hajbeültetés specialista 1992 óta. Kiterjedt gyakorlat, sok ezer hajbeültetés, teljes kényelmet és biztonságot nyújtó korszerű magánklinika, ahol a páciens érdeke az első! Szeretné, hogy hajbeültetése rövid ideig tartson, sok hajat ültessenek át és az eredmény hatékony legyen? Sikos Hajbeültetés Klinika: Prémium minőségű hajbeültetés a modern hajbeültetés eljárások magyarországi bevezetőjétől, több mint 20 éves tapasztalattal.

Tuti menü