Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajbeültetés fórumok ás blogok képes leírás - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu
részletek »

Hajbeültetés fórumok ás blogok - Hajbeültetés - Hajátültetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajbeultetes.tlap.hu » Hajbeültetés fórumok ás blogok
Keresés
Találatok száma - 13 db
Blog a hajbeültetésről

Blog a hajbeültetésről

Blog a hajbeültetésről, tapasztalatok és vélemények a beavatkozással kapcsolatosan. 41 éves vagyok és a 4. hajátültetésen gondolkodtam. Korábban volt már 2 strip műtétem és egy FUE hajbeültetésem. Jó pár éve már ennek, így gondoltam megnézem mennyit fejlődött az orvostudomány ezen ága, hátha tudnak még valamit kezdeni az esetemmel. A negyedik műtétem miatt két komolyabb klinikát szemeltem ki, ahol mindkettő végzi a FUE2 eljárást, és mind a kettő rengeteg ismert emberen végzett már hajátültetést és nagyon jó marketinggel kínálta a beavatkozást. Az első aki hamarabb tudott fogadni (4 betűs mozaikszó a neve) ha nagyon bürokratikus szeretnék lenni, akkor egy gyönyörű környezetbe csomagolt pénz orientált, ki ha én nem hely volt. A konzultáción hallani sem akartak arról, hogy engem mi zavar, hova szeretnék hajat, vagy egyáltalán bármit az én elképzeléseim közül. Természetesen tisztában voltam a helyzetemmel, a korlátokkal, szimplán adtam még egy esélyt, hogy hátha így utoljára végre a legtöbbet hozzák ki belőlem. Ezt persze ott is elmondtam, tisztában voltam vele, hogy sose lesz olyan sűrű a hajam mint 20 évesen.

Dr. Sikos Géza hajbeültetés blogja

Dr. Sikos Géza hajbeültetés blogja

Érdekességek, újdonságok, tájékoztatások, kopaszoknak, kopaszodóknak ebben a hajbeültetés blogban. Hajbeültetés specialista tanácsai, tapasztalatai, véleménye több mint 20 éves gyakorlat alapján. Képek, videók a korszerű hajbeültetés lehetőségeiről és eredményeiről. A FUE hajvételi módszer szinte mindig, de nem minden esetben alkalmazható. A korszerű hajbeültetés egyik fontos részlete a FUE hajvételi technika. Ennél az eljárásnál az átültetésre kerülő hajszálakat (hajtüsző egység graftokat) egyenkénti kihúzási technikával nyerjük ki a fej hátsó-oldalsó részéről (adóterület). A hajtüsző egységeket mikro-körkéssel körbemetsszük, majd kihúzzuk a fejbőrből, az így kapott graftok kerülnek beültetésre a hajhiányos területre.

Egy hajbeültetés története

Egy hajbeültetés története

Egy hajbeültetés története - Blog Négyesi Gábor vagyok és eldöntöttem, hogy kopaszodásom megoldására a hajbeültetést választom megoldásként. Blogommal szeretnék segíteni azoknak, akiknek a hajátültetés kapcsán kérdései merülnek fel, szeretném eloszlatni a kételyeket és saját példámon keresztül bemutatni a folyamatot és egyben átalakulásom. Vannak az életünkben olyan problémák, amelyek igen nehezen oldódnak meg. Újra és újra megpróbálja megtalálni a megoldást rá az ember, de közben rengeteg kudarc éri, és sokan feladják a küzdelmet mielőtt elérnék a célt. Nem szabad. Az ilyen problémáknak pont az a szerepe az életünkben, hogy általuk fejlődhet a jellemünk, kitartást, türelmet, jobb önismeretet tanulhatunk. Nekem az egyik ilyen problémám a hajhullás. Egyetemista korom óta fokozatosan ritkul a hajam, és nagyon rossz érzés végignézni, hogy lassan egyre ritkább lesz, és egyre több helyen váltja fel az egykor dús hajzatot a csupasz fejbőr. Most sokan azt gondoljátok, hogy 'Ez is probléma? Másnak ennél sokkal nagyobbak jutnak.'. Részben igazatok van, de csak részben. Nem lehet ilyen egyszerűen összehasonlítani az emberek problémáit. Azt, ami valakinek csak apró kellemetlenség, egy másik ember komoly problémaként élheti meg. Van aki a kopaszodáson is könnyedén túllép, legyint egyet, és azt mondja, hogy kopaszon is ugyanaz az ember vagyok, legfeljebb a 'csomagolás' változott meg.

HairHungary hajbeültetés blog

HairHungary hajbeültetés blog

A HairHungary klinika jelenleg Európában elérhető legmodernebb FUE2-SafeSystem technikával végez hajátültetési beavatkozásokat. A hajvisszaállítás területén a hazai HairHungary klinika több kiemelkedő eredménnyel büszkélkedhet, ráadásul egy amerikai szabadalom segítségével Európában egyedüli zászlóshajóként kezdte több éve a hajbeültetéseket. Az úgynevezett SafeSystem eljárást a klinika hajbeültetési specialistái az amerikai HSC Colorado klinika innovációs partnereként sajátították el, mellyel erősebb potensebb, valamint 10-15%-kal nagyobb arányú beültetett hajnövekedést érhetnek el. Legutóbb a német PureHair testvérklinika tett látogatást hazánkban, ahol a magyar szakemberekkel együtt a műtétek folyamatát tudták felgyorsítani, valamint a hajbeültetéshez kifejlesztett új eszközöket is tesztelték.

Hajátültetés és Én

Hajátültetés és Én

Egy személyes hangvételű blog a hajbeültetésről. A sérómmal már rég nem vagyok megelégedve. 20 éves koromban elkezdtem kopaszodni. Ez több mint 20 éve volt. Gondolhatjátok, hogy most milyen a frizurám. Majd képet is teszek fel. Majd folytatom kezdődik a műsorom. Elérkezett a pillanat. 8 órára kellett menni. Átöltözés, közben egy zuhany, pici reggeli majd GO. Rajzolás a fejemre és az átültetés menetének megtervezése. Halk zene kedves asszisztencia. Hason kellett feküdni így vették ki a graftokat. Ja előtte kaptam még fájdalomcsillapító injekciókat a fejembe. Az elején le is sápadtam de aztán magamra találtam. A hason fekvés nagyon gáz, én szinte sosem fekszem hason. Nyakam jól elzsibbadt közben meg matatás a fejemen. A végén már ülhettem is néztem valami filmet miközben visszakerült a fejemre a hajam. Egyenlőre elég Zorán nézek ki, de ez várható is volt. Tömören ennyi, majd teszek fel képeket meg filmet csak találjak magamra.

Hajbeültetés előtt - blog

Hajbeültetés előtt - blog

Hajbeültetésre vállalkoznál, de bizonytalan vagy mi alapján dönts? Olvasd végig tippjeimet, hogy ne verhessenek át! Hol csináltassam? Milyen áron? A hajbeültetés egy plasztikai sebészeti eljárás, tehát egy egészségügyi beavatkozás, nem mindegy kire bízod magad. Fontos, hogy a kiválasztott magánklinika felszereltsége tükrözze a profi szakértelmet. Hangzatos lózungok szólnak arról, hogy van ahol már 50 - 70 % kedvezményben is részesülhetsz, sőt akár ingyen megkaphatod. Akik ilyen kondíciókkal, szinte ingyen vállalnak műtétet vajon fognak tudni minőségi eszközökkel, minőségi szakemberekkel dolgozni? Nem nehéz kitalálni a választ... Egyébként az árképzésnél könnyen előfordulhat, hogy a már 50%-kal felárazott termékből kapod a 70% kedvezményt. Az olcsó hús levét azt hiszem mindenki ismeri, nem véletlenül van leárazva a hipermarketben is a lejárat előtt álló termék.:-) Ahol könnyen óriási engedményeket tudsz elérni, ott valami nem stimmel. A kuponos megoldásokat meg eleve felejtsd el és tedd fel magadban a kérdést: vásárolnál kuponra műtétet? :) A hajbeültetés eredményét hosszú évtizedekig szeretnéd élvezni, tehát néhány tízezer vagy százezres megtakarításért ne mondj le a minőségről. Keresd a szakértelmet, és kapj reális áron magas szintű, értékarányos eredményt.

Hajbeültetés fórum Nlcafé

Hajbeültetés fórum Nlcafé

A Nők Lapja Café hajbeültetéssel foglalkozó fóruma. A fórumban ilyen és hasonló hozzászólásokat, társalgásokat és véleményeket olvashatsz: Én kb. másfél éve estem át hajátültetésen, nemrég elment két jó barátom is, csak ajánlani tudom. Engem személy szerint már jó ideje zavart (több mint 8 éve hullott a hajam). Norwood 4ben voltam (kétoldalt és a fejbúbnál nagyon ritka volt, és elkezdett középen is ritkulni), most a kétoldalt teljesen sűrű, a fejbúbra még teszek kb. 300 szálat (ez nem egy nagy összeg) és számomra elértem a megnyugvást...:) Bármilyen kérdéssel zaklassatok, azért is írtam most, mert tudom, mennyire megváltoztatja az embert egy sikeres műtét, csak jó helyre kell menni!

Hajbeültetésem a HairHungary-nél

Hajbeültetésem a HairHungary-nél

Blog a hajbeültetésről, annak folyamatáról és az eredményről Kopaszodásom megoldására a hajbeültetést választottam, amit a HairHungary Klinikán végeztek el. Blogommal szeretném bátorítani és segíteni azokat, akik hasonló műtéten gondolkoznak. A műtéti napon szívélyesen és kedvesen fogadott mindenki, aranyosak voltak és egyből megkaptam a műtét előtti gyógyszereket az asszisztens hölgytől, majd egy kis papírmunka következett és végül megérkezett a doktornő is, aki segítőkész volt és kicsit megnyugtatott, hogy az érzéstelenítő után szinte semmit nem fogok érezni (persze ezt magamtól is tudtam, de ilyenkor kell a megerősítés a doktortól is). Kis késéssel kezdtük a műtétet, ami fokozta picit az izgulást. Egy masszázs ágy szerű műtős ágyon kellett hason feküdni a délelőtt folyamán, először kaptam a sok kis érzéstelenítőt a tarkó részre, majd az első 3-4 injekció kellemetlensége után a többit már nem is éreztem igazán. Ezután elkezdődött a graftok körbevágása egy speciális körkéssel, ami egyáltalán nem fájt.

Harsányi Gergely - Blog a hajátültetésről

Harsányi Gergely - Blog a hajátültetésről

Az első hajbeültetésem 2 évvel ezelőtt fantasztikusan sikerült, mindenki el volt halva, hogy mekkora változáson ment át a fejtetőm, visszanézve a korábbi képeimet igazi hajkoronám lett :-) A második hajbeültetésem egy évet tolódott, hiszen tavaly a kézilabda válogatottban megsérült a térdem és épp aznap műtötték, amikorra a hajbeültetés is ütemezve volt. A Hairhungary klinika viszont nagyon megértő volt, s megbeszéltük, hogy ezen a nyáron pótoljuk a beavatkozást.

Hirdetés
Index - Hajbeültetés fórum

Index - Hajbeültetés fórum

Az index.hu hajbeültetéssel kapcsolatos fórumán számos hasznos véleményt, tapasztalatot olvashatsz olyanoktól, akik már részt vettek hajbeültetésen, vagy tervezik, hogy részt vesznek rajta. Sok-sok hasznos tipp és jó tanács, amit mindenképp érdemes elolvasni. Ízelítő: Szeretnék menni hajbeültetésre. Vélemények, tapasztalatok tanácsok? Melyik klinikát érdemes választani? Nekem elől két oldalt nincs hajam, tudod olyan V betűsen! A tarkóról ültetik át! Még elkelő félben vagyok és bízom benne, hogy így jobb üzletet kötök a lányok területén. Még infó szerzésben vagyok.

Safesystem FUE 2 blog

Safesystem FUE 2 blog

Szeretnék azoknak segíteni, akik hajátültetésen gondolkoznak. Jómagam már eldöntöttem, hogy belevágok, így saját példámon keresztül remélem el tudom majd oszlatni a kételyeket, vagy az esetleges félelmeket. A műtét után a beültetett hajam is ugyanúgy növekedett, mint a többi. 1 hónap elteltével viszont elkezdett hullani és 1,5 hónappal a beültetés után már szinte az összes beültetett haj kihullott. Ezt már a műtét előtt jelezték, hogy így fog történni, úgyhogy nagy meglepetés nem ért ezzel kapcsolatosan. Jelenleg várom, a műtét utáni 4-6. hónapot, mivel úgy tájékoztattak, hogy ennyi idő elteltével kezd újra nőni a beültetett haj.

SG - hajbeültetés fórum

SG - hajbeültetés fórum

Számos érdekes és hasznos bejegyzés hajbeültetés témával kapcsolatban az SG fórumán. Olvass bele a fórum hozzászólásokba: Kicsit több, mint 2 hónapja voltam hajbeültetésen. Tudom, hogy ennyi idő alatt nem nől ki a beültetett haj, hanem nagy része kihullik és a hajhagyma regenerálódik, a megmaradtak növögetnek. Viszont nekem a ki nem hullott hajszálak nem nőttek szinte semmit sem, csak 2-3 mm-es állandó hosszúsággal elvannak a beültetési helyükön? Ez szerintetek gond lehet? Várható, hogy ezek a stagnáló kis hajszálak egyszer csak elkezdenek nőni?

Sikos blog a hajbeültetésről

Sikos blog a hajbeültetésről

dr. Sikos Géza plasztikai sebész hajátültetés, hajbeültetés specialista válaszai, véleményei kopaszodó, kopasz érdeklődőknek. Mire kell figyelni a hajbeültetés műtéti árajánlat kérésekor? Ha Ön összehasonlítást végez az egyes hajbeültetést kínáló klinikák árai között, mindenképpen figyeljen arra, hogy az ajánlott műtéti díj valójában mekkora hajmennyiség átültetésére vonatkozik, illetve graftokra (follikuláris egységekre) vagy félrevezetően hajszálszámra vonatkozik-e. Miért félrevezető az, hogyha hajszálszámra és nem graftokra (follikuláris egységekre) adják meg az átültetésre kerülő hajmennyiséget?

Tuti menü